lørdag 28. desember 2013

Julegave til mannen

Da det begynte å å bli en knapp uke igjen til julegjestene skulle strømme på, og jeg fremdeles ikke hadde noen ide om hva jeg skulle kjøpe til min kjære til jul, ble dette ullsettet skapt i løpet av to panikkartede kvelder da min kjære var på jobbreise. Det ble en bukse i tykk, lysegrå ullfrotte med forsterkninger på knærne og detaljer i brun ribb, samt en tilhørende stripete ulltrøye; alt kjøpt fra Janus - Ull på rull.



Ullklærne ble veldig godt mottatt, og jeg tror jammen de har vært i bruk hver dag etter at pakkene ble åpnet på julaften.

Settet fikk følge av en matchende lue i ullfrotte med refleksøyne :)



Jeg skal forsøke å overtale mannen til å stille opp på actionbilde etter hvert...

fredag 13. desember 2013

Julekjole til englebarnet

-og da skal det selvfølgelig være englevinger på ryggen!



Stoffet er naturhvit krinkelull fra Janus Ull på rull og mønsteret er favoritten; "Kløverkjole med lange armer" fra Heilt spesiell og Jubel-boka i størrelse 92. Av erfaring helt perfekt passform til vesla :) Jeg har dratt en strikk gjennom løpegangen nede for å få ballongeffekt, siden jeg synes det er sååå søtt til småfrøkener!

På ryggen har jeg strøket på vinger som jeg har skåret ut med min Silhouette Cameo i "Marble Silver" vinyl fra Sydilla. Dette er den eneste pynten på en ellers helt hvit og enkel kjole.





søndag 8. desember 2013

Ullkjole med hund

Det er ikke mange jeg ville tatt imot julegavebestillinger fra, men min mor er absolutt et av, om ikke det eneste, unntaket. Denne skal finne veien hjem til Hitra og under et juletre til en liten frøken der :)



Ullkjole i brun krinkelull kantet med rosa ribb, begge fra Janus Ull på rull. Lommene er bomullsjersey fra Stofstedet. Mønsteret er fra favorittboken til Heilt Spesiell og Jubel, Kløverkjole med lange ermer i størrelse 92. Det er samme modell som jeg tidligere har sydd til lillemor i grått, men jeg har sydd på lommer som egentlig hører til en annen modell i boken. Dette er en kjempefin modell med veldig bra passform.

lørdag 7. desember 2013

"How you doin'?"



Endelig ble det en ull-lue til self; og slik ser vi ut, luen og jeg, en sen fredagskveld :)

torsdag 5. desember 2013

Luegalskap!

Tja, bildet får vel tale for seg...

Samtlige er i dobbel ullfrotte fra Janus Ull-på-rull med reflekstrykk på.









Og så et par pannebånd til slutt: