søndag 28. april 2013

Signaturplagg liksom?

Rådyrbuksene har blitt veldig populære, og jeg har blitt spurt om å sy enda flere på bestilling. Jeg har litt vondt for å si nei (og det er morsomme klær å sy), så her kommer det mer; -om jeg kan sies å ha et signaturplagg, må det vel kanskje bli denne ballongbuksa?


Denne varianten er sydd i myk og god stretchjersey fra Hilco, knallrosa ribb i livet og et herlig retro stoff i lommer og på rådyr. Siden buksa er i en litt større størrelse, har jeg valgt å gjøre ribben litt smalere i livet. Jeg synes det blir finere til de store barna. Alle stoffene, pluss mønster, er å få kjøpt hos Sydilla. Buksen er i størrelse 6 år og finner etter hvert veien over grensen til Sverige.En litt mindre utgave i størrelse 1 år. Buksen er sydd i stretchdongri fra Stoff og Stil, cerise ribb fra samme sted, samt en stoffrest jeg har liggende.


Mottageren ytret ønske om noe matchende tilbehør; og da fikk jeg til et pannebånd i samme cerise ribb påsydd et lite hjerte av det samme stoffet som på buksen. Bukse og pannebånd sendes avgårde til vestlandshovedstaden på mandag.

Så håper jeg bare at mottagerne blir fornøyd med sine nye bukser, og med det vinker jeg farvel til rådyrene for en god stund framover :)

3 kommentarer:

 1. Kjempesøte bukser, skjønar at du får bestillingar på desse!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar, Annwes. Jeg synes også de er søte, men nå begynner det å bli nok rådyr ;)

   Slett
 2. Jeg kan jo røpe at mottakeren ble aldeles overlykkelig :D Nyyyydelige var de!

  :D :D :D

  SvarSlett