onsdag 27. november 2013

Ull-luer med refleks og nytt leketøy

Sist helg var det symesse på Lillestrøm, og jeg var så heldig at jeg kom hjem med et nytt leketøy; en Silhouette Cameo. Det er i korte trekk en maskin som skjærer ut figurer som man lager eller kjøper i et medfølgende dataprogram. Jeg kommer hovedsaklig til å bruke den til å skjære ut figurer eller bokstaver i vinyl som kan strykes på klær.

Den måtte selvfølgelig testes så snart den kom i hus, og resultatet ble hver sin lue til storebror (lysegrå) og vesla(rosa) i ullfrotte fra Janus ull-på-rull og vinyl i refleksstoff.

Både varmt, kult og praktisk!

Slike luer kan jeg også sy på bestilling :)


Ull med sau... -pun intended!


Her har jeg tatt bildet med blits, slik at refleksen kommer til sin rett.

3 kommentarer:

 1. Flotte luer. Det er jo bare genialt med den stryke refleksen. Hvordan holder disse luene av ull seg i fasongen etter bruk? Tenker om man må lage de litt smalere enn vanlige, eller kanskje motsatt? :)

  SvarSlett
 2. Takk :) Disse luene er brukt i barnehagen kun et par dager, så jeg kan vel ikke svare helt på det, enda. De ser ut til å holde fasongen bra, det virker som om ullfrotteen til Janus ikke blir "slapp". Jeg synes feks den er litt stødigere enn ullfrotteen fra Myllymuksut.
  Den stretcher ganske bra; jeg endte med å sy etter samme mål som jeg gjør av jersey. De passer fint, men det hadde nok ikke gjort noe om de var ørlite grann smalere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svaret, dette skal prøves :)

   Slett