onsdag 6. august 2014

I gang igjen

Ja, her har det vært stille leeenge....delvis som følge av sommerferie og delvis som følge av en stresset hverdag og lite tid og energi til å sy. Det har imidlertid blitt litt søm innimellom, og her er et lite knippe barneklær :)

To kløverkjoler har funnet veien ut av huset; Summer birds i str 122 og digitaltrykk med katter og lam i str 110.

Lillemor har fått en kløverkjole i det fantastiske ballongprintet fra Jofotex, str. 98....samt en kløverkjole med matchende tights i det herlige Hummingbirds-stoffet fra JNY, kjøpt fra Olivias.

Før sommerferien ble det også sydd kløverkjole til lillemor og matchende t-skjorte til storebror i Selias nydelige svane- og terneprint. T-skjortemønsteret er fra Stoff og Stil.

En enkel genser i en av Stoff og Stil sine fantastiske fotoprint, str. 104.En utslitt favoritt-overall som har vært flittig brukt av både storebror og vesla ble sprettet opp og brukt som mønster for denne overallen i stretchdenim kjøpt på Der Stoff i Kiel, str. ca 92.Til slutt en tynn og lett knickers sydd i Libertystoff etter mønster fra May Langhelles bok Sikk Sakk; flittig brukt i sommervarmen.Jeg har også noen "voksenplagg" på lur, men de får komme i et eget innlegg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar