mandag 13. mai 2013

He's a really nowhere man

-og dermed gir jeg meg med sangtitler av ymse slag.


Denne überkule buksen heter "Nowhereman pants" og mønsteret er å få kjøpt som nedlastbar pdf fra Shwin designs. Størrelsene går opp til 10 år. Dette er en veldig kul bukse når poden (eller prinsessen?) insisterer på at de barnslige ballongbuksene er helt ut. Her snakker vi flatfront, beltehemper og baklommer!


Buksa er sydd i grå lin/bomullsblanding og foret i lommene er et gråstripete bomullsstoff det også kommer en bondeskjorte i etter hvert. Knappene som holder hempene på plass er prikken over i'en.


For å unngå å tråkke på buksekanten har jeg sydd knapphull og dratt en grå skolisse gjennom løpegangen. Nå kan vi justere hvor stramt det skal være, eventuelt ta den helt bort når bena blir lange nok til det :)

4 kommentarer:

 1. Å! Som jeg ønsker meg dine syskills! Den var skikkelig flott! Du er rå på bukser, altså!!
  Er veldig fristet til å kjøpe oppskriften, men lurer på om det kanskje er å sikte litt høyt? Kanskje jeg skal prøve meg, så kommer jeg heller løpende med store tårer til deg hvis det skulle vise seg at iveren er større enn evnene :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Hilde! Det rare er at jeg egentlig synes det er gøyest med kjoler, jeg har sååå mange nydelige kjolemønster jeg har lyst til å sy av. Ellers er det bare å kaste seg uti det, jeg tipper det blir veldig bra :)

   Slett
 2. Så masse flotte klær du syr!
  Legger deg til i blogglista mi. :-)

  Klem, Lille-T :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og tusen takk! Jeg har vært inne på bloggen din og sett, du syr mye fint selv :) Jeg har lagt deg til på listen min her, så kan jeg følge med.
   Ser du har et par japanske sybøker på liker-listen din. Er ikke de flotte? Jeg har et par i hylla jeg også, og særlig "Girls Style Book" av Yoshiko Tsukiori synes jeg er en fantastisk bok med mange enkle, men nydelige kjoler.

   Slett