lørdag 28. desember 2013

Julegave til mannen

Da det begynte å å bli en knapp uke igjen til julegjestene skulle strømme på, og jeg fremdeles ikke hadde noen ide om hva jeg skulle kjøpe til min kjære til jul, ble dette ullsettet skapt i løpet av to panikkartede kvelder da min kjære var på jobbreise. Det ble en bukse i tykk, lysegrå ullfrotte med forsterkninger på knærne og detaljer i brun ribb, samt en tilhørende stripete ulltrøye; alt kjøpt fra Janus - Ull på rull.Ullklærne ble veldig godt mottatt, og jeg tror jammen de har vært i bruk hver dag etter at pakkene ble åpnet på julaften.

Settet fikk følge av en matchende lue i ullfrotte med refleksøyne :)Jeg skal forsøke å overtale mannen til å stille opp på actionbilde etter hvert...

8 kommentarer:

 1. Utrolig fint. Vet om en her også som hadde satt pris på ett slikt :) Har du laget mønster selv?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Bente! Jeg har sydd mange t-skjorter til han tidligere, så der tok jeg utgangspunkt i mønster jeg hadde. Buksa laget jeg mønster på selv; erfaringen der var at man kan klippe litt mindre enn man tror i ull :)

   Slett
 2. Så flott!
  Skjønner godt at han ble fornøyd :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Ulla! Har nesten lyst på en slik selv :)

   Slett
 3. Utrolig fint sett!! Jeg er på smådesperat utkikk etter mønster på joggebukse til min kjære som har bursdag snart. Han ønsker seg såååå en joggebukse, men jeg har ikke sydd i mer enn noen mnd så føler meg ikke heeelt trygg på å tegne egen mønster. Har du lyst til å dele mønsteret på denne?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar! Denne buksen tegnet jeg mønster til selv, da jeg også manglet egnet mønster på joggebukse, men i ettertid har jeg funnet et mønster jeg har tro på. Deler selvfølgelig gjerne :) http://www.fagert.se/shop/burda-7230

   Slett
 4. Så mye fint du syr! Likte godt dette sette til din mann! Likeså det du sydde i str 122. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Silje! Så hyggelig med et nytt 'bekjentskap' :) Jeg var rimelig lei av å sy ullklær i fjor vinter, men nå merker jeg at jeg gleder meg til å hive meg over bunken med ull fra Janus igjen.

   Slett