lørdag 15. februar 2014

Vinylmoro med Hello Kitty

For en stund siden så jeg en kjole i bloggen til Silhouette America, som jeg syntes hadde et veldig artig vinylmotiv på armen. Jeg hadde lyst til å prøve noe lignende selv, og i går fikk jeg sydd denne Hello Kitty-genseren til vesla.


Jeg er i utgangspunktet ikke blodfan av Hello Kitty, men den gule jerseyen fra Stofstedet synes jeg var frisk og fin, og med rød ribb til, likte jeg stoffene veldige godt.


Ermet med et lite Hello Kitty-ansikt på, var hele poenget med genseren. Jeg har brukt vinyl i ulike farger fra Sydilla, samt sydd hvite fleece-ører inn i skuldersømmen. Ermet i seg selv er sydd i hvit jersey fra Stofstedet.

Mønsteret er froskegenseren fra Heilt spesiell og Jubel i str. 98.

En artig ide som jeg har planer om å teste ut litt mere :)

8 kommentarer:

 1. Denne er så herlig! Jeg elsker jo Hello Kitty og lillesnuppa i huset er ikke noe bedre. Syns den ideen der er helt toppers, man har jo såå mange muligheter :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Bente! Spent på å se om det kommer varianter av denne :)

   Slett
 2. Svar
  1. Tusen takk! Kjekt med nytt besøk her :) Jeg var inne på bloggen din og så, såå mye fint! Det spørs om ikke den fine boken din må finne veien til bokhyllen min etter hvert. Jeg er veldig glad i inspirasjonsbøker :)

   Slett
 3. Utrolig søt! Mulig jeg tyvlåner ideen din en dag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gjør det, Anne Hilde! -og vis det gjerne fram :) Jeg har et par lignende idder selv også :)

   Slett
 4. Herlig!!
  Og enig angående Hello Kitty...

  SvarSlett