tirsdag 15. oktober 2013

Ullkjole til lillesøsterJeg har sydd en ny kjole til vesla av restene av den mørkegrå krinkelulla fra forrige innlegg, samt spedd på med litt lysegrå krinkelull på ermer og gul interlock, også den i ull.

Mønsteret er "Kløverkjole med lange ermer" (s.43) fra syboka til Heilt spesiell og Jubel. Passformen er helt super; jeg har sydd i str.92.

Siden mannen har tatt så fine bilder, klarer jeg ikke å la være å legge ut mange...


Vesla øver på sverdsluker-kunstene sine mens pappa knipser bilder...

7 kommentarer:

 1. For noen fantastiske bilder! Kjolen kom skikkelig godt frem her. Så gøy det må være å ha studio å ta bildene i! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!! Det er gøy når bildene blir så fine ja :D Det krever litt forberedelse, men egentlig er det bare en stor rull med hvitt papir som vi ruller ut på stua :)

   Slett
 2. Nydelige bilder, og så søt modell! Tror jeg også må få sydd litt ullklær, jeg ble veldig inspirert nå :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Anne Hilde! Krinkelulla fra Janus er helt fantastisk :)

   Slett
 3. Nå ble jeg skikkelig inspirert både til å kjøpe den boka og sy noe fint i ull gitt. Kjole i slik krinkelull var jo bare kjempesøtt og sikkert kjempebehagelig på?
  Og ja flotte bilder og skjønn jente også. Ble jo litt inspirert til å begynne å ta litt bilder igjen og, men vet ikke hvordan tida skal strekke til mellom sying, strikking og 4 barn hi hi ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Boka kan du trygt kjøpe, den er fantastisk; så fint om jeg kan inspirere :) Krinkelulla fra Janus er veldig god å sy av, og så er den jo så slitesterk...

   Slett
 4. Dette innlegget ser ut til å være noen år. Har du denne kjolen liggende er jeg VELDIG interessert i å kjøpe den av deg! Den er helt nydelig, både i farger og form!

  SvarSlett